Tietoa loma-asunnon ostosta tai vuokraamisesta Turkista

Jos etelän lämpö vetää joka talvi puoleensa tai kaipaat kokonaan uusia maisemia, loma-asunnon osto tai vuokraus Turkissa voi olla loistava vaihtoehto. Loma-asunnon voi myös vuokrata lyhyeksi aikaa kun haluat enemmän omaa tilaa tai reissuun lähtee isompi perhe. Asuntoja löytyy kaupungeista yhtä lailla kuin rannan läheltä, ja Alanyan lisäksi muista Turkin lämpimistä kaupungeista.Hyra villa i Thailand

Vuokraa tai osta loma-asunto yksityiseltä

Tältä sivulta löydät linkkejä vuokrattaviin loma-asuntoihin ja asuntoihin. Suoraan omistajalta vuokraaminen on yleensä halvempaa kuin välikäsien kautta mutta saattaa viedä enemmän aikaa ja olla vaivalloisempaa. Olemme koonne tänne linkkejä yksityisen vuokra-asunnon etsijälle.

Vuokraa tai osta loma-asunto välittäjältä

Välittäjän kautta vuokraaminen tapahtuu yleensä rutiinilla ja voit tarkistaa välittäjän maineen etukäteen. Välittäjien kautta voi helposti löytää eri paikoissa ja eri tarpeisiin sopivan asunnon. Olemme koonneet tänne asunnon välittäjien linkkejä.

Pysyvämmin Turkkiin?

Jos aiot oleilla Turkissa pysyvämmin, seyraavat linkit saattavat olla hyödyllisiä sinulle;

www.alanyansuomalaiset.fi/ Alanyan suomalaiset pyrkii kokoamaan yhteen Alanyan alueella osittain tai pysyvästi asuvat suomalaiset ja pyrkii helpottamaan heidän sopeutumistaan turkkilaiseen kulttuuriin. Yhdistys järjestää tapahtumia ja heidän sivuiltaan löydät hyödyllistä tietoa Turkissa asumisesta.

www.kauppayhdistys.fi/suomi-turkki/ Suomi-Turkki Kauppayhdistys edistää Suomen ja Turkin välistä kauppaa, investointeja ja matkailua.

 - www1 - new2 - www1 - new2